Ser du det nåRoksvoll

Utgitt: 2018 Sjanger: Vise Format: Single

Roksvoll – Ser du det nå

Jenta og kvalenAusekarane

Utgitt: 2018 Sjanger: Kystmusikk Format: Single

Ausekarane – Jenta og kvalen

La meg fortelleIVERSEN

Utgitt: 2018 Sjanger: Pop/Rock Format: Single

IVERSEN – La meg fortelle

Radio SotraAusekarane

Utgitt: 2018 Sjanger: Kystmusikk Format: Single

Norge er første land i verden som satser på landsdekkende DAB-radio. Ausekarane er så opptatt med konstant ausing at det kom som lyn fra klar himmel når FM-bandet var tomt. Eller var det det?

Et svakt blink i displayet er nå snart sterkere og klarere enn noensinne på Vestlandet. "Radio Sotra".

"Av alle nærradioer rundtom i landet er Radio Sotra blitt redningen for alle oss som ikkje har dabba seg helt ut endå, og nyter det deilige tidvise FM suset som over furukrona kjem". 

Ausekarane – Radio Sotra

Ventet påRoksvoll

Utgitt: 2018 Sjanger: Visepop Format: Single

Toten bandet Roksvoll er straks ute med en litt mer «rocka låt» enn de forrige singlene!

En låt om at midt i alt det flyktige i verden, og livet har å by på, kan man være så heldig å finne den man har ventet på.

Finne noe som man håper skal vare – livet ut.

Komponist: Hans Magnar Østlien Tekst: Hans Magnar Østlien og Dag Inge Gundersby

 

Roksvoll – Ventet på

In My HandsPer Ellingsen

Utgitt: 2018 Sjanger: Country Format: Single

«In My Hands» handler om en alkoholisert mann som på tragisk vis ødelegger forholdet sitt. Han gir ikke opp, men innser etter gjentatte forsøk at kampen er tapt. Låten ligger i ett landskap mellom pop og Country, og har litt Beatles preg over seg.

Per Ellingsen – In My Hands

Altfor lengeIVERSEN

Utgitt: 2018 Sjanger: Visepop Format: Single

Det er ikke alltid man skal fortsette kampen om å få et forhold til å fungere. Noen ganger er det eneste riktige å gi slipp på det man har og heller gå nye stier alene.

Det er et stort og vanskelig valg for mange, og vanskelig å sette ord på disse følelsene og situasjonen.

"Altfor Lenge" tar for seg temaet og forteller historien om et par som har stått i skyggen av det som skulle vært solskinn og glede - også kalt kjærlighet.

IVERSEN – Altfor lenge

Det nærmer seg julRoksvoll

Utgitt: 2017 Sjanger: Julemusikk Format: Single

Roksvoll – Det nærmer seg jul

For you (The pink bone theory)John John Bruseth

Utgitt: 2017 Sjanger: Adult contemporary Format: Single

John John Bruseth – For you (The pink bone theory)

Lev velRoksvoll

Utgitt: 2017 Sjanger: Visepop Format: Single

Roksvoll – Lev vel

Dans på roserIVERSEN

Utgitt: 2017 Sjanger: Pop Format: Single

IVERSEN er et Norsk band av ypperste kvalitet. De har bred live erfaring er ekstremt dyktige på scenen. Dette er fjerde singelen som endelig har blitt innspilt. Publikum har ventet lenge på at denne skulle være å finne på strømme- og nedlastingsplatformer. Dette er en fartsfylt låt med en artig tekst og spennende instrumentering! Nyt. 

IVERSEN – Dans på roser

Kom UtIVERSEN

Utgitt: 2017 Sjanger: Pop Format: Single

IVERSEN er et Norsk band av ypperste kvalitet. De har bred live erfaring er ekstremt dyktige på scenen. Dette er tredje singelen i rekken som blir til album i fremtiden. "Kom Ut" er folkelig, og en melodi som skyter bredt i sin sjanger. Musikkstykket setter lytteren i en oppløftet stemning. Kos deg med "Kom Ut" på alle strømme og nedlastingstjenester! 

IVERSEN – Kom Ut

Hvorfor kan ikke jegIVERSEN

Utgitt: 2017 Sjanger: Pop Format: Album

IVERSEN er et Norsk band av ypperste kvalitet. De har bred live erfaring er ekstremt dyktige på scenen. I deres 2 singel i rekken synger vokalist Vegard Iversen om sin «Verdens fineste presang». Kjærlighetssorg er noe av det vondeste man kan oppleve. Plutselig står du der med et knust hjerte og fremtidsdrømmer som aldri vil bli til virkelighet. Iversen synger om sin store kjærlighet, og hvorfor man ikke kan være den hun vil ha. «Hvorfor kan ikke jeg» er en melodiøs låt som med instrumentering som bygger opp om budskapet, en gjennomført låt fra det folkelige pop bandet. 

IVERSEN – Hvorfor kan ikke jeg

Varm & VillRoksvoll

Utgitt: 2017 Sjanger: Pop/rock Format: Album

Roksvoll er et nytt band bestående av rutinerte musikere fra Toten og Hedmarken. Musikken er i Norsk visepop tradisjon med innslag av countryrock. Dette er singel nr. 2. som er en lett og lystig pop låt, som handler om at en «varm og vill» sommer er på vei i år også. «En mild vinn, visker lett imot mitt kinn, du som bor her i nord, sommeren kommer!». "Varm & Vill" passer utmerket til nytraktet kaffe mens du kikker ut på været. 

Roksvoll – Varm & Vill

Guder & GlitterRagnar Blichfeldt

Utgitt: 2017 Sjanger: vise/jazz Format: Album

Dette er Ragnars første album som virkelig drar deg inn i hans verden og tanker.  Det finnes både dansemusikk og bakgrunnsmusikk, men dette er tenkemusikk – som svinger, gynger og leker med ord, genrer og tanker. I triangelet mellom Dylan, Paus og Sunde har Blichfeldt, sammen med Voksne Herrers Orkester, dyttet dikt og visesang inn i 2017. Len deg tilbake å nyt Ragnars verk. 

Ragnar Blichfeldt – Guder & Glitter

VeienRoksvoll

Utgitt: 2017 Sjanger: Pop/rock Format: Album

Roksvoll er et nytt band bestående av rutinerte musikere fra Toten og Hedmarken. Dette er deres første singel som setter i gang rockefoten. En Up tempo countrylåt som handler om å være på veien og lengte hjem, swingende god låt. Sjekk den ut da vel! 

Roksvoll – Veien

Vi to er ganske like viIVERSEN

Utgitt: 2017 Sjanger: Pop Format: Album

IVERSEN – Vi to er ganske like vi

Kongen av karnevalRagnar Blichfeldt

Utgitt: 2017 Sjanger: Vise/pop Format: Album

"Kongen av Karneval" er en kontrastfyllt cabaretfigur i tråder fra taket, som skifter masker etter forgodtbefinnende. Ikke ulikt en ganske normal rikspolitiker, eller i 2017, kanskje tilogmed sammenlignbart med selv presidenten i USA. 

Musikken har referanser til 30-tallets cabaretscener i Tyskland, hvor folk som Kurt Weill og Berthold Brecht harselerte med de politiske strømningene i Europa.

Dette er en nesten latterlig relevant låt i 2017, som kan få deg til å strekke litt på smilebåndet. Kanskje til og med gi deg noe å snakke om.

Ragnar Blichfeldt – Kongen av karneval

Kongen av karnevalRagnar Blichfeldt

Utgitt: 2017 Sjanger: Vise/pop Format: Album

"Kongen av Karneval" er en kontrastfyllt cabaretfigur i tråder fra taket, som skifter masker etter forgodtbefinnende. Ikke ulikt en ganske normal rikspolitiker, eller i 2017, kanskje tilogmed sammenlignbart med selv presidenten i USA. 

Musikken har referanser til 30-tallets cabaretscener i Tyskland, hvor folk som Kurt Weill og Berthold Brecht harselerte med de politiske strømningene i Europa.

Dette er en nesten latterlig relevant låt i 2017, som kan få deg til å strekke litt på smilebåndet. Kanskje til og med gi deg noe å snakke om.

Ragnar Blichfeldt – Kongen av karneval

Ein HAU med HITTSAusekarane

Utgitt: 2016 Sjanger: Kystmusikk Format: Album

Bjørn Jensen, Tor Endresen, Jan Arne Knutsen, Svein-Tore Hindenes, Espen Vågstøl og Tore Mæhle har siden starten laga 12 forestillinger på ferjo og på teateret i Bergen. 5 album og 2 DVD her dei snikra i hop og klarte pikatre å erobre førsteplassen på VG-lista i vekesvis med albumet «Farande Fant». I 2016 feirer karane jubileet med sjåvvet «Go’ knall på ferjo» i sommar og forestillingen «Fisk og røvere i Auseland» på Ricks Teater i Bergen til hausten. Denne samleplato «ein HAU me HITTS» med fire nye songar e me utruleg stolte av.

Ausekarane – Ein HAU med HITTS

The CollectionPer Ellingsen

Utgitt: 2016 Sjanger: pop Format: Album

Per Ellingsen har hatt musikk som lidenskap helt siden han bare var noen år gammel. Begynte å spille gitar da han var seks og debuterte offentlig som ni-åring. Per har hatt flere låter som har toppet listen på Norwegian Country Radio, og i 2010 ble han kåret til Årets mannlige norske nykommer og Årets mannlige artist av NRK Country Jukebox. Dette albumet består av de beste låtene han har skrevet. 

Per Ellingsen – The Collection

A Million Little PiecesPer Ellingsen

Utgitt: 2014 Sjanger: pop/rock Format: Album

Et vakkert album som låter godt i øret! Per Ellingsens nye album er hans tredje. Vi likte musikken hans fra første stund og selv om vi normalt ikke utgir engelskspråklig musikk så følte vi at vi måtte gjøre et unntak i dette tilfelle. For de som liker god popmusikk så er dette perfekt. Albumet er godt skrevet, glimrende fremført og produsent Daniel Birkeland har skrudd lyd som du er nødt til å like! 

Per Ellingsen – A Million Little Pieces

Farande fantAusekarane

Utgitt: 2013 Sjanger: Kystmusikk Format: Album

Med komiker og jøgler Bjørn Jensen og supervokalist Tor Endresen i spissen legger Ausekarane igjen ut på turné - dessverre med nedslagsfelt bare dit deres egen ferge kan nå: Vestlandet! :-) Heldigvis da at de har tatt seg tid i studio til nytt album! For dette er humor og alvor vi alle forstår og fortjener. 

Ausekarane – Farande fant
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge